dinsdag 5 juni 2012

EK virus is besmettelijk!


Nog een paar dagen en dan begint het EK voetbal. Gisteren is het Nederlands team vertrokken naar Polen en vrijdag zal de eerste wedstrijd gespeeld worden. Ik heb eigenlijk niets met voetbal maar toch wordt je met die oranjekoorts besmet. Alles wordt langzaam oranje om je heen en de oranje-aanbiedingen en oranje-acties vliegen je huiskamer binnen.
Een superlange reclamespot van de C1000 met Wolter Kroes die een versie van de Vogeltjesdans zingt met daarin het hele Nederlandse elftal. Kosten nog moeite zijn gespaard.
Reclame C1000

Of de ING reclame tijdens het EK voetbal 2012, oranje zijn we allemaal!
Dan de oranje artikelen, hoe gek kun je het maken?
Juichbandjes, Geluksvogeltjes, oranje klompen, vlaggen, het Supertrash EK jurkje, leeuwenpakken, oranje pruiken,oranje brillen, oranje Sumopakken, oranje bontmuts, rood-wit-blauwe bloemen BH.  Blijkbaar verkoopt het goed want op de website Oranje-fanshop.nl staat onderstaande melding te lezen;
"In verband met de EK drukte zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar, we doen ons uiterste best om alle orders op tijd te bezorgen."

Het kon niet uitblijven, wij hebben vanmorgen óók een Oranje-aktie gemaakt! http://ikgaopreis.com/ek-aktie-2012

Van Mepal hebben we eetkommen "Loomm outdoor" in de kleuren rood, wit en blauw. Hier kun je gemakkelijk een maaltijd uit eten terwijl je achter de televisie de wedstrijd zit te kijken. Ben je vergeten te eten van de spanning, dan kan de Loomm met inhoud even de magnetron in. Mocht de wedstrijd erg tegen zitten, de Loomm is praktisch onbreekbaar. Is de wedstrijd later op de avond dan mag er ook chips, worst of kaas in de Loomm! Bij iedere Mepal Loom doen we een gratis oranje spork (spoon, knife and fork in één).


Hup Holland Hup! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten